Нові друзі бібліотеки

У День Збройних сил України, 6 грудня, працівники Скадовської центральної бібліотеки для дорослих завітали до військової частини, що розташована у східному мікрорайоні міста Скадовська. Уже давно у закладі великою популярністю серед читачів користується послуга «Мобільна бібліотека», яка має на меті охоплення бібліотечними послугами тих категорій населення, які з певних причин не мають змоги регулярно відвідувати заклади культури. 


Свято стало ще однією доброю нагодою завітати до військовослужбовців, щоб презентувати інформацію про роботу бібліотеки, про нові надходження до книгозбірні та її послуги. У ході спілкування бібліотекарі наголосили, що сучасна бібліотека, якою є центральна бібліотека для дорослих, - це комфортний, привітний та технічно обладнаний інформаційний центр, що має безліч ресурсів для робочих та повсякденних справ і дозвілля для кожного мешканця міста. 
Вони з радістю привітали військовослужбовців, підкресливши, що на них покладена священна місія боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу. Адже історія української держави і її Збройних сил свідчать про те, що вони з честю виконують свій почесний обов’язок, а народ відповідає на це любов’ю та пошаною.
«Наша бібліотека йде у ногу з сучасністю. Для нас є важливим, щоб усі верстви населення могли отримувати кваліфіковану та безкоштовну інформаційну допомогу. Ми маємо на меті допомагати місцевій громаді модернізувати доступ до інформації у нашій книгозбірні. Наші представники мають намір розповсюджувати найсвіжіші книжкові новинки усім зацікавленим жителям м. Скадовськ,» - відзначили працівники бібліотеки.


Наприкінці зустрічі військовослужбовці запропонували і надалі підтримувати дружні стосунки, адже цікава та корисна інформація, книги та доступ до мережі Інтернет ніколи не бувають зайвими.


Бібліотекарі, в свою чергу, щиро побажали усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх мрій та бажань.

Коментарі

Популярні публікації