Ігровий майданчик у бібліотеці

Чи мріяв ти коли-небудь почати життя спочатку? Жити не так, як зараз, зробити все по-іншому? А може, ти хотів опинитися на місці іншої людини? Зробити кар’єру або отримати вищу освіту? Стати медіа- або нафтомагнатом? Реалізуватися у творчості або попрацювати в державній структурі?
Тепер у тебе є такий шанс! «Real Life» - це те, що тобі потрібно! Це всього лише гра, але гра, в якій ти за 2 години «проживаєш» ВСЕ ЖИТТЯ! Нові можливості, нові ідеї, новий досвід!
Як це відбувалося? Відповідь на це питання знайшли для себе учасники ігротеки для молоді, яку було організовано для старшокласників Скадовської ЗОШ №3 29 жовтня у читальній залі центральної бібліотеки для дорослих.


Перед початком гри бібліотекарями було проведено пізнавальну екскурсію по книгозбірні. Присутні мали змогу познайомитися з фондом, з історією бібліотеки, її сучасним життям.
Учасники прийшли в зазначений час до читальної зали, де їх зустрічали бібліотекарі та вчитель християнської етики Кухарчук А.В. Реєстрація стартувала з 11.30. Перед початком відбулося введення в гру і короткий огляд правил і доступних можливостей. А після цього відкрилися практично безмежні шанси – це штучно створене місто з безліччю кар’єрних перспектив, навчальними закладами, місцями відпочинку та розваг, магазинами, казино… Можна було завести сім'ю, зв’язати своє життя з нелегальним бізнесом, відвідати церкву або допомагати бездомним і т.п. Рішення було лише за учасником гри! Брати в ній участь могли усі бажаючі, незалежно від віку і статі.


«Такі ігри допомагають зорієнтуватися у сучасному житті, вчать, як зробити правильний вибір в тій чи іншій ситуації», - ділилися враженнями учасники.
Зустріч такого формату не остання, для бажаючих планується і надалі організовувати тренінги з навичок гри «Real Life», а також інші цікаві та пізнавальні заходи. Отож, будемо раді новій можливості спілкування молоді в умовах нетрадиційних ігрових ситуацій.

Коментарі

Популярні публікації