Краєзнавчий квест «Стежками рідного міста»


Цікавим дійством, яке пройшло 8 жовтня 2013 року  у читальній залі центральної бібліотеки для дорослих, став краєзнавчий квест. Вже не вперше бібліотекарі прагнули провести захід у неординарній та креативній формі.
Учасниками цього заходу стали учні дев’ятого класу Скадовської гімназії, які в ході заходу продемонстрували свою креативність, активність, неабиякі знання історії рідного міста та вміння висловити свою думку щодо перспектив його розвитку.


Програма квесту передбачала такі цікаві форми роботи, як віртуальний мікрофон «За що я люблю своє місто?», інтелектуальний дартс «Відкрий для себе рідне місто», слайд-шоу «Сучасний Скадовськ очима його жителів», огляд книжково-ілюстративної виставки «Скадовськ – моя земля квітуча», бродилка «Міста моєї країни».

Родзинкою заходу став творчий конкурс асоціацій, в ході якого гімназисти мали можливість проявити свою фантазію, висловити щирі почуття до міста, де вони народились, помріяти про його майбутнє.





Учні не вперше показують високий рівень знань та свою ерудицію на бібліотечних заходах і завжди із задоволенням відгукуються на запрошення завітати до читальної зали книгозбірні.


На згадку про краєзнавчий квест дев’ятикласники отримали пам’ятні подарунки та гарний настрій.

Коментарі

Популярні публікації