Акція-презентація «Книга - ключ до країни знань»


Ось і закінчилася прекрасна пора для відпочинку та веселощів – літо, і настав час для плідної та кропіткої  праці. Вересень починається святом знань та науки. Перший шкільний день, перший урок, перші вчителі. Наче все вперше – і слова, і музика, і дзвони душі.
День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного.
Цього незабутнього прекрасного Дня працівники бібліотеки також поринули у мелодійні звуки шкільного дзвоника та дитячого щебету.
Бібліотекарі презентували школярам нові цікаві книги, прочитавши які ніхто не залишиться байдужим, роздавали рекламну продукцію, закликали не забувати про книгу, яка допомагає робити перший крок на великому шляху до знань.



Для когось навчальний рік, що починається, став першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою та барвами осінніх квітів.
Нехай цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, який завжди допомагає пізнавати книга, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.
З нагоди свята бажаємо всім учням незабутніх миттєвостей шкільного життя і справжніх відкриттів!

Коментарі

Популярні публікації