Виставка до Дня незалежності


24 серпня з нагоди святкування 22 річниці незалежності  України та відзначення 90-річчя створення Скадовського району комунальний заклад «Скадовська централізована бібліотечна система» взяв активну участь в урочистостях з нагоди цих знаменних дат.


На площі перед Будинком культури було розгорнуто книжково-ілюстративну виставку «Священний родовід мого народу». Були представлені книги різного тематичного спрямування, а саме: література з історії становлення української державності, про створення та розвиток козацтва, про видатних державних діячів України, а також про сучасність нашої незалежної держави.  Крім того, відвідувачі мали можливість ознайомитися з літературою з історії нашого району, відомих краєзнавців Володимира Тимошенка та Олега Лиховида.
Значну частину виставки складали твори наших талановитих земляків, а також збірки власних творів скадовських авторів, видані за сприяння центральної бібліотеки для дорослих, нові надходження.






Не залишились без уваги і маленькі читачі. Для них було представлено сучасну дитячу прозу популярних авторів, зокрема література видавництва «Грані Т».
Виставка була прикрашена державними символами, квітами і викликала неабиякий інтерес у гостей та мешканців міста. Бібліотекарі з задоволенням ділилися інформацією щодо представленої літератури та відповідали на численні запитання відвідувачів, серед яких було немало гостей з інших країн.
Свій вклад у широкомасштабний захід зробили і  бібліотеки-філії району.
Разом з працівниками клубних закладів вони презентували свої населені пункти, частуючи смачними стравами і веселими піснями гостей свята та оглядову комісію у складі якої були: голова  Скадовської районної ради О.Ф. Старенький, І заступник голови Скадовської РДА В.М. Кулюк.






Захід засвідчив великий інтерес до історії своєї держави та до історичної літератури. Усім бажаючим було роздано рекламну продукцію бібліотеки та запрошення відвідати бібліотеку в зручний для них час. Участь у таких акціях стала вже доброю традицією для Скадовської ЦБС.

Коментарі

Популярні публікації