Промо - акція «Хай щастю дитини не буде кінця!».


   Кожного року, в перший день літа, відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та щасливими, прославляли свою родину і рідний край. Але День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей. Це, перш за все, нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти в майбутньому стали успішними, активними громадянами своєї країни.
   Символічним, саме в цей день, стало нагородження переможців І етапу обласного конкурсу на кращий сценарій заходу з право виховної та просвітницької роботи «Права людини починаються з прав дитини».
   Грамоту, цінний подарунок та квіти за ІІІ місце у конкурсі колективу центральної бібліотеки для дітей вручив І заступник голови Скадовської районної державної адміністрації В. М. Кулюк на урочистостях, які 1 червня відбулися у Парку розваг на центральній Набережній міста. 


   Свій вклад у свято  зробив і  КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система» провівши акцію «Хай щастю дитини не буде кінця!».
Працівники бібліотеки залучили дітей до  вікторини по сторінкам найпопулярніших творів для малечі. Запитання містилися у різнокольорових кульках, то ж діти  активно їх вибирали,  правильно відповідали…… і радісно отримували у подарунок дитячі журнали та книжки, які стануть їм у пригоді під час літнього відпочинку. 


Ну а ті, кому не дісталися кульки, отримували флаєри із запрошеннями завітати до центральних бібліотек для дітей і дорослих та скористатися послугами, які надає комунальний заклад «Скадовська ЦБС».


Привертала увагу і виставка літератури з фондів бібліотек. Огляд сучасних творів, слушні поради щодо читання, реклама інтернет-центру були цікавими як скадовчанам, так і  численним гостям нашого міста. Тим більше, що зовсім скоро стартує літній проект «Біблотека – Оpen Air» та програма літнього відпочинку «Читаємо. Відпочиваємо. Творимо».


Бібліотекарі з радістю  потурбуються про те, щоб відпочинок на березі Чорного моря давав  можливість не тільки оздоровитись, а й збагатитись духовно.

Коментарі

Популярні публікації