Буккросинг «Книга мандрує Херсонщиною» у Скадовську

У рамках обласного проекту «Книга мандрує Херсонщиною», який було започатковано у Каховці на ІІ обласному фестивалі молодіжного читання «Відкрий свою книгу», 13 червня до Скадовської ЦБС прибула поетична збірка Василя Загороднюка «Формула Сократа». Першими хто познайомився з цією книгою звісно були бібліотекарі комунального закладу «Скадовська ЦБС», вони з планували подальші дії популяризації краєзнавчої книги, а саме творів херсонського письменника на Скадовщині. 



Збірка «Формула Сократа» мандрує бібліотеками Херсонщини за окремим «Маршрутним листом буккросингу». У Скадовську вона пробуде з 13 по 25 червня, адже її вже чекатимуть на Голопристанщині.
За час перебування книги у бібліотеці планується познайомити молодь та гостей міста зі збіркою, а саме провести літературну дегустацію, читання по колу у молодіжній аудиторії. Вже зроблена виставка однієї книги, проведено акцію «Читання підчас перерви на роботі»,  читали на березі моря, у «Альбомчику відгуків про книгу» залишені враження читачів. 







Бібліотекарі з задоволенням пропонують читати поетичну збірку своїм читачам. 

Коментарі

  1. Молодці!!1 Гарно приймаєте. Оце так повезло нашій збірочки з відпочинком на березі Чорного моря .А скільки прихильників і друзів вона отримала..Гарно...

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар

Популярні публікації