Професійне свято бібліотечної спільноти


28 вересня у  читальній залі  центральної бібліотеки для дорослих відбулись урочистості з нагоди святкування Всеукраїнського дня бібліотек. Це було дійсно свято для працівників публічних бібліотек міста та району.

В урочистих зборах взяли участь заступник голови районної державної адміністрації  Ноздрачов В. О., заступник голови районної ради  Бейко В. С., заступник голови Скадовської міської ради  Васильев О. В., начальник відділу культури і туризму Драб Н.В.

На урочистості прибули представники шкільних бібліотек міста, сільських бібліотек району, друзі і партнери бібліотеки.

Від імені райдержадміністрації бібліотекарів привітав заступник голови районної державної адміністрації В.Ноздрачов. Вітаючи з професійним, святом заступник голови відмітив важливість бібліотечної професії, побажав нових творчих звершень, успіхів у нелегкій , але почесній справі. Заступник голови районної ради  Бейко В. наголосив на унікальності професії бібліотекаря та її ролі у збереженні, накопиченні та популяризації знань культурного і просвітницького життя. Заступник голови Скадовської міської ради О.Васильев висловив побажання всім бібліотечним працівникам міцного здоров’я, родинного тепла, взаєморозуміння та підтримки. Начальник відділу культури і туризму Драб Н.В. щиро привітала і побажала невпинного руху до ще нескорених вершин професійної досконалості.

Кращі представники бібліотечної когорти були нагороджені грамотами районної державної адміністрації, районної та міської рад, відділу культури і  туризму. Серед нагороджених: Степанова Є.І., Свірчевська О.В., Кравченко О.О., Малашкова О.М. та ін.

Лунали вітання від партнерів, друзів бібліотеки, користувачів.

Завершились урочистості музичним привітанням учнів Скадовської школи мистецтв.





Коментарі

Популярні публікації