День прав у бібліотеці


На виконання Загальнодержавної програми «Національний план дії щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини», у Центральній районній бібліотеці 27,28 листопада 2012 року були проведені заходи з учнями 8-10 класів Скадовської гімназії, а саме: година права «Я людина, а, отже маю права». У ході заходу учні ознайомилися з основними статтями Конвенції ООН. Прийняли активну участь у конкурсах та вікторинах на тему права. Також їхній увазі була запропонована відео презентація про права дитини. У заході прийняли участь працівники Скадовської районної служби для сім’ї, дітей та молоді – Чуприненко К.О. та Сендецька С.Ю.
Про права дітей розповіла завідуюча відділом обслуговування Храмцовська Т.А. З прислів’ями та приказками ознайомила Мусулевська Г.Ю. – провідний бібліотекар читального залу. Про походження імен та вплив на долю людини учні дізнались від провідного бібліотекаря юнацького відділу Шибаєвої Т.С.
Наостанок бібліотекарі побажали учням, щоб вони зрозуміли, що у житті є багато різних ситуацій, у яких опиняється та чи інша людина. Тому потрібно бути розсудливими і розуміти, що людина повинна жити прекрасним, повним надії і сподівань життям. Де б вони не були, ким би вони не стали, повинні знати свої права та обов’язки і бути людиною.






Коментарі

Популярні публікації