Конкурс творчості у бібліотеці


     18 квітня у центральній бібліотеці для дорослих відбувся щорічний конкурс творчості «Повір у себе і в тебе повірять інші» серед дітей з функціональними обмеженнями. Ініціатор конкурсу -  Скадовський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді районної державної адміністрації. Співорганізаторами виступили - відділ освіти, молоді та спорту  районної державної адміністрації,  Скадовський районний реабілітаційний центр «Надія», Скадовська міська рада, Скадовська районна організація «Всеукраїнська екологічна ліга».



      До складу журі увійшли представники влади та державних установ, організаторів, спонсорів та громадських організацій соціального спрямування. Діти презентували журі свої творчі роботи,  розповідали про улюблену справу, про те, як вона  допомагає їм реалізувати творчий потенціал.
   І хоча журі визначило найкращі роботи, кожен з учасників є  переможцем, справжнім прикладом, взірцем для тих, хто інколи  втрачає надію, віру в себе.
Далі на усіх присутніх чекав невеличкий концерт, де діти мали змогу продемонструвати ще й артистичний  талант. 



   Без винятку всі учасники конкурсу отримали призи та цінні подарунки.
   Наостанок зустрічі учасники конкурсу поспілкувалися у неформальній обстановці,  обмінялися враженнями, творчим досвідом та зробили спільне фото. 

Коментарі

Популярні публікації